loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Waar het allemaal begon

Gedreven door connectie

Wij zijn OCDO.nl het platform voor Autodealers, Universele en leasemaatschappijen die op zoek zijn naar hele jonge en/of nieuwe auto’s. Gemak en kwaliteit zijn onze drijfveren om samen tot succes te komen. Onze kennis van de markt en het ruime netwerk waar wij uit putten zullen u verkoopkansen vergroten, dat is onze passie.

Wij zijn OCDO

OCDO.nl het platform voor Autodealers, Universele en leasemaatschappijen die op zoek zijn naar hele jonge en/of nieuwe auto's. Gemak en kwaliteit zijn onze drijfveren om samen tot succes te komen. Onze kennis van de markt en het ruime netwerk waar wij uit putten zullen u verkoopkansen vergroten, dat is onze passie.

Aantrekkelijke aankoopvoorwaarden

Aanbod en snelheid van leveren zijn essentiële factoren om u klant goed en snel te kunnen helpen bij zijn of haar zoektocht naar de juiste auto. Opereren op lokaal niveau en het niet beschikken over toegang tot een breed assortiment jonge gebruikte en nieuwe auto's behoren tot de meest voorkomende uitdagingen in de autohandel.

Alleen een goed gediversifieerde portfoliostrategie maakt een hoge doorloopsnelheid en hogere marges mogelijk. Met OCDO.nl als betrouwbaar inkoopkanaal kunnen aangesloten partners snel een accuraat zaken doen met hun klanten en zo hun verkoopkansen vergroten.

Professionele autohandelaren en leasemaatschappijen kunnen kiezen uit een merkonafhankelijke voorraad die continu zal worden verrijkt. Aangesloten partners hebben de mogelijkheid om volledig gedocumenteerde gebruikte auto's direct en volledig online te kopen via OCDO.nl in maar een paar klikken- 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Zodra een auto is gekocht, zorgt OCDO.nl voor snelle en gemakkelijke levering tot aan de deur van de koper tegen competitieve prijzen, door gebruik te maken van een groot logistieke netwerk in de autobranche.Het zoeken naar de juiste auto voor de juiste prijs kan een enorme zoektocht zijn. Om dit proces te vereenvoudigen heeft OCDO.nl een heldere en simpele manier gevonden om dit proces te vereenvoudigen om zo het verkoopproces te versnellen. Staat de auto die u voor u klant zoekt niet tussen is het ook mogelijk een zoekopdracht te plaatsen.

Image dealer 0
Content Image 4

Dealer maar nog
geen account?

Start met verkopen
Morgen Internet - Zorgeloos website